Responsive image

Paintball

Paintball klub “Limes” osnovan je unutar Kreativne udruge mladih “Limes” u listopadu 2017. godine. Članovi naše Udruge napravili su teren u „Ćurlinskoj“ oko 200 m prije ulaska u Slavonski Kobaš iz smjera Oriovca, s desne strane. Teren čine travnata površina na kojoj su postavljeni zakloni te šumoviti dio.

Klub ima 10 kompleta opreme te odjednom mogu igrati dva tima po najviše 5 igrača (ukupno 10 igrača). Oprema se sastoji od jednodijelnih maskiranih kombinezona, prsluka, rukavica, kacige i markera/puške. Jedino što trebate ponijeti je vaša obuća, dobra volja i adrenalin.

Klub neće imati svojih članova, ali će imati simpatizere. Članovi Kreativne udruge mladih “Limes” koji plaćaju članarinu Udruzi imat će 10% popusta. Simpatizeri Paintball kluba “Limes” koji daju klubu donaciju od 20 kuna godišnje imat će 10% popusta. Znači, ako ste član Kreativne udruge mladih “Limes” i simpatizer Paintball kluba ostvarit ćete 20% popusta na cijenu kuglica, najma opreme i korištenje terena.

Za više informacija obratite nam se u inbox na našoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/paintballklublimes/ ili na broj 098 962 5231 i rezervirajte svoj termin na našem terenu.